0513 - 785548

06 46 29 02 33

wildfire-events@outlook.com

Weddingplanner

Heeft u na het lezen van tips bij het plannen van uw bruiloft nog steeds geen idee waar u moet beginnen? Schiet u al in de stress door alleen maar naar de ‘to do-list’ te kijken? Dan is het misschien verstandiger dat u het organiseren van uw bruiloft (deels) overlaat aan een professional.

Wildfire Events is uw specialist in het organiseren van uw bruiloft, van het geven van advies tot het regelen van uw gehele bruiloft.

Diensten

Adviesgesprek

Wat moet er allemaal geregeld worden voor uw bruiloft? En waar begint u eigenlijk mee? Wat voor budget heeft u voor de bruiloft, en zijn uw wensen haalbaar binnen het budget? Bespreek tijdens het adviesgesprek uw wensen met onze wedding-planner. We helpen u op weg om uw huwelijk op een georganiseerde manier zelf te regelen.
Neem contact met ons op

Bruiloft Check

U heeft de bruiloft zelf geregeld, maar dan slaat de twijfel toe… Is echt alles tot in de puntjes geregeld? Of zijn we toch iets vergeten? Een veel voorkomende vraag die voor de nodige stress zorgt. Laat onze weddingplanner deze zorg bij u wegnamen met onze bruiloft check. Onze wedding-planner komt langs en neemt samen met u de bruiloft door. Heeft u onverhoopt toch iets over het hoofd gezien? We zoeken, samen met u, een passende oplossing zodat jullie ontspannen kunnen genieten van uw bruiloft.
Neem contact met ons op

Gedeelte bruiloft

Ideaal voor het aanstaande bruidspaar dat eigenlijk te druk is. Maar toch hun dag tot een geslaagd succes willen laten komen. Onze wedding-planner ondersteunt u hierbij en zal voor u de grootste zorg regelen. Zoals het plannen van de bruiloft, opstellen van checklist, budget checklist, het opstellen en verzorgen van de benodigde draaiboeken, uitleg m.b.t. de etiquette, het opstellen en bijhouden van de gastenlijst, aanbevelen en onderhandelen met leveranciers en periodiek overleg.
Neem contact met ons op

Gehele bruiloft

We helpen u vanaf het begin tot op de dag zelf, met het plannen en organiseren van de bruiloft zodat u niet alleen kunt genieten op de dag zelf, maar ook in de aanloop naar de bruiloft toe. We verzorgen en ondersteunen bij de planning van de bruiloft, het bedenken van een thema-kleur (wanneer nodig), verzorgen en bijhouden van actielijst en checklist, het opstellen en bijhouden van de gastenlijst, aanbevelen van locaties en onderhandelingen leveranciers, verzorgen van de benodigde draaiboeken, onderhouden van contacten met leveranciers, ondersteuning van wedding-planner op de huwelijksdag en periodiek overleg.
Neem contact met ons op

Ceremoniemeester

Hoe makkelijk is het om een goede vriend of familielid te vragen om ceremoniemeester te zijn, uiteraard is het een hele eer! Maar een bruiloft begeleiden is hard werken waardoor je meestal niet van de dag kunt genieten zoals je zou doen als je als gast aanwezig bent. Niet iedereen wil zijn of haar omgeving hiermee belasten. Dan is het handig als je onze wedding-planner inschakelt. We dragen onder andere zorg voor het onderhouden van contacten met de leveranciers, het fungeren als contactpersoon voor de gasten voor en tijdens de bruiloft, het maken van een draaiboek en de begeleiding en organisatie op de dag van de bruiloft.
Neem contact met ons op

Algemene Voorwaarden